Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌گوید که واشنگتن به دنبال ممنوعیت ورود لپ تاپ به تمامی پروازهای خارجی به مقصد ایالات متحده است.

وی افزود: آمریکا قصد دارد موانع را برای امنیت ایرلاینها افزایش دهد که از آن جمله تقویت نظارت بر اقلامی است که از سوی مسافران حمل می‌شود.

در حال حاضر ممنوعیت حمل لپ تاپ از سوی مسافران برای 8 کشور که اغلب آنها مسلمان هستند اعمال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان کلی، روز یکشنبه گفت که تهدید برای سازماندهی حملات تروریستی در داخل خاک آمریکا جدی است و به گفته او تروریستها به شدت و با وسواس در پی ساقط کردن یک هواپیمای آمریکایی به ویژه یک هواپیمای پر از مسافر که متهلق به خطوط آمریکا باشد هستند.

وزیر امنیت آمریکا تاکید کرد که درحال بررسی این پروسه و تعریف آن هستیم.

براساس گزارش بی بی سی، ممنوعیت حمل لپ‌تاپ ابتدا برای پروازهای 8 کشور ترکیه، مراکش، اردن، مصر، امارات، قطر، کویت و عربستان سعودی اعمال شد اما دو هفته پیش صحبت از تسری این ممنوعیت به پروازهایی که از مبداء اروپا به سوی آمریکا میروند هم مطرح شد.

آن طور که گزارش شده این قانون جدید در پی نگرانی از امکان جاسازی بمب در لپ‌تاپ‌ها اتخاذ شده است اما سخنان وزیر امنیت داخلی آمریکا، گمانه‌زنی‌ها درباره سخت‌‎تر شدن محدودیت‌ها برای مسافران بین‌المللی به مقصد ایالات متحده را افزایش داده است.

کلی در مصاحبه با فاکس گفتگو تاکید کرده که پس از حمله روز دوشنبه در شهر منچستر بریتانیا که به کشته شدن 22 نفر، از جمله 7 کودک، انجامید، کاخ‌سفید بر چگونگی مقابله با تروریسم متمرکز شود.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۹۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش جدید تیک‌تاک برای حفظ بقا

ایتنا - تیک تاک و شرکت مادر چینی اش (بایت دنس) در دادگاه فدرال آمریکا شکایتی ثبت کرده اند تا جلوی اجرای قانون فروش یا مسدودسازی این اپ را بگیرند.
این شرکت ها در دادگاه استیناف منطقه کلمبیا شکایت خود را ثبت کرده و مدعی شده اند قانون مذکور، قانون اساسی این کشور را درباره آزادی بیان نقض می کند. در ۲۴ آوریل جوبایدن رییس جمهور آمریکا این قانون را امضا کرد که طبق آن بایت دنس تا ۱۹ ژانویه فرصت دارد تیک تاک را بفروشد یا با ممنوعیت در این کشور روبرو خواهد شد.

به گزارش ایتنا از مهر، شرکت های مذکور در شکایت خود نوشته اند: برای نخستین بار در تاریخ، کنگره آمریکا قانونی را اجرا کرده که مربوط به یک پلتفرم خاص است و آن را به طور دایمی و در سطح ملی ممنوع می کند.

در شکایت ذکر شده فرایند واگذاری نه از لحاظ فناوری و نه از لحاظ حقوقی به سادگی امکانپذیر نیست. بی شک این قانون تیک تاک را تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی وادار به تعطیلی می کند و ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی که از پلتفرم برای برقراری ارتباط استفاده می کنند را ساکت می کند.

کاخ سفید اعلام کرد به دلایل امنیتی خواهان پایان یافتن مالکیت چین بر این اپ و نه ممنوعیت تیک تاک است.

شکایت مذکور جدیدترین تحول در راستای تلاش های تیک تاک قبل از مسدود شدن اپ در آمریکا است. این درحالی است که شرکت هایی مانند اسنپ چت و متا سعی دارند از عدم قطعیت وضعیت تیک تاک بهره بگیرند و سهم این شرکت از تبلیغات آنلاین را بربایند.

دیگر خبرها

  • اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • تلاش جدید تیک‌تاک برای حفظ بقا
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • طرح ممنوعیت ورود موتورسیکلت به بازار اصفهان اجرا شد
  • عاشق‌ترین دختر پرسپولیسی در روز ممنوع‌الورودی به ورزشگاه! | تصویر
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها